Lalleriet

Nu börjar jag kunna skönja att den professionalism som man kan begära av ett spelbolag börjar halta. Det går nästan inte en enda vecka utan problem för ATG.

Igår dök det upp ett felmeddelande om att nya kunder inte kunde registrera sig. Det är ju kanske inte så bra eftersom det var en av årets största jackpottar som stod på spel, och om något är det väl sådant som lockar nya spelare.

Idag har ATG kommit på att deras startlista till Prix de Bourbonnais var fel, och man stoppar därför V4 och allt spel till just det loppet, som ju var dagens huvudnummer. Det är inte första gången som ATG ställer in spel till Vincennes detta vintermeeting.

För en vecka sedan havererade ATG så att man inte fick fram någon utdelning från V64 förrän dagen efter.

Alla sådana här saker signalerar till mig som spelare att ATG inte är så professionella som man skulle önska att de var. Hela tiden måste man reagera på felaktigheter istället för att ordna problemen i tid. Det öppnar upp för en misstanke att det kanske finns annat som inte är OK, men som inte upptäcks.

Varje sådan här händelse ger ATG:s personal mycket jobb. Det ger spelare som blir ledsna, arga och besvikna. Det orsakar tappad omsättning. Det ger en massa publicitet åt fel håll. Istället för helsidor med jublande mångmiljonärer som vunnit storkovan på spel, tvingas man dela utrymmet med rubriker om att det inte fungerar.

Jag tror det är viktigt att man får ordning på sådana saker hos ATG nu, annars kommer det bli en jobbig uppförsbacke att jobba med. Att ständigt behöva vara defensiv och be om ursäkt när man istället behöver vara offensiv och åtnjuta stort förtroende betyder en del i slutänden för hur enkelt det är att få med sig alla åt samma håll.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.