Korta notiser per den 5:e Juli

… svensk mästarinna 2016 i klassen kallblodiga ston är Järvsö Blomster som slog av Ängskalla på mållinjen.

… Järvsö Blomster är sju år, men hade ett tävlingsuppehåll på ett par år då hon bland annat födde ett föl, Stjärnblomster. Sedan comebacken har hon gjort 14 starter, tagit 9 segrar och tjänat 700.000kr.

… Örjan Kihlström vann ett lopp på lunchtravet som igår avgjordes på Solvalla. Satte sig sedan i bilen och åkte 30 mil upp till Hagmyren där det blev en tre segrar.

… norske Jan-Roar Mjölnerud tog också en trippelseger på Hagmyren.

… 2000 personer i publiken. När Solvalla hade V86 själv ett par onsdagar i Juni hade man 1200 och 1500 personer i publiken. Sommartrav i storstaden är svårt.

… Fem streckfavoriter och en fjärdehandare på V64. Jackpott på 4 rätt så klart, men fem rätt gav 15kr. Det är så mycket jackpot på V64 nu, att det blir normaltillståndet. Och varje dag är det de små spelarna som inte spelar för alla rätt som ser sina pengar flyttas över till de stora spelarnas plånböcker.

… samtliga sex vinnare på V64 gick med skor på runt om.

… att helgardera V64 ikväll kostar i skrivande stund strax över 300.000kr. Blir det några strykningar under dagen så blir det billigare. Med andra ord är det stor risk för jackpot ikväll igen.

… vädret på Hagmyren ikväll säger inte ett moln, inte en droppe regn, och 20 grader varmt. Det finns inga egentliga ursäkter till att inte vara på plats.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.